Om ALTUS

Altus Norway AS ble etablert i Norge august 2008. Selskapet som i dag er 100% norsk eid var tidligere eid av Altus Oil & Gas Services Pte Ltd. Altus har et sterkt nettverk av egne kontorer i nøkkellokasjoner i hele verden, inkludert knutepunkt som Rotterdam, Houston og Singapore. I andre land har Altus internasjonale partnere med langvarige og kvalitetssikrede samarbeidsavtaler. Altus Norway er engasjert i diverse industrier og leverer logistikkløsninger innenfor fem hovedsegmenter; lagerdrift, marinelogistikk, prosjektlogistikk, general cargo og vinlogistikk.

 

Selskapet med 16 ansatte er lokalisert i Vanemveien 1 i Moss, og har et varehotell på mer enn 6000 kvm. Lageret er godkjent som et næringsmiddellager og Tollager.

 

Vi har i dag kunder som Golar LNG, Seire, AKOFS, Scana Offshore Vestby, Wärtsila, Til Henne, Weber og mange vin- og øldistributører til Horecamarkedet og Vinmonopolet.

Altus-gruppen er en ledende og renommert leverandør av integrerte logistikktjenester til noen av verdens største oljeselskaper, borrekontraktører, FPSO-eiere, og diverse leverandører – som for eksempel ConocoPhillips, ExxonMobil, Ensco, Seadrill, BW Offshore, Saipem, Technip, McDermott, og Schlumberger.

 

Linker til bedriftsdata:

Proff - The Business Finder

PureHelp - Business Search Engine

Integrated Logistics Solutions
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 Altus Norway AS, Vanemveien 1, 1599 Moss.Tlf: +47 40 00 79 44, Email: post@altusnorway.com