Jobb i ALTUS

Ønsker du jobb i Altus Norway?

Vi mottar gjerne din CV, slik at vi kan kontakte deg hvis passende stilling blir ledig.

Om Altus:

Altus Norway AS tilbyr integrerte verdi skapende spedisjon og logistikk løsninger både lokalt og globalt. Altus Norway AS opererer på 24/7 basis og tilstreber personlig oppfølging og service. Vi har egen terminal på 6000kvm strategisk plassert i Moss. Vi utarbeider skreddersydde løsninger tilpasset kundenes forskjellige logistikk behov og prosjekter.

 

Altus Norway AS er en del av Altus Logistics som har hovedkontor i Singapore. Gruppen har egne kontorer i Norge, Nederland (Rotterdam), Aberdeen, Vietnam, Kina, Malaysia, USA, Australia og Indonesia samt er ytterligere representert i 44 land.

Altus Norway leverer tjenester innen logistikk, distribusjon og lagerdrift med fokus på konseptutvikling, høyt servicenivå, og innovative IT-løsninger.

Henvendelse sendes til:

Kontaktperson: Reidar Evensen

Stillingstittel: Markedssjef

Epost: reidar.evensen@altuslogistics.com

Mrk: Jobb_CV

Stilling ledig
 
Logistikkmedarbeider(e) i region Oslo/Akershus/Moss

Vi ønsker å komme i kontakt med DEG som ønsker nye utfordringer og som har bred erfaring fra spedisjonsbransjen.

For kunden søker vi stabile, ærlige og arbeidsomme medarbeidere som er positive bidragsytere til et hyggelig og uformelt miljø.

For DEG kan vi tilby et meget hyggelig arbeidsmiljø, kompetente kollegaer, og en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser, stor grad av fleksibilitet, karrieremuligheter og moderne lokaler.

Våre kunder består av norske og utenlandske selskaper innenfor de fleste markedssegmenter, men vi har fokus på norske og internasjonale selskaper innen offshore, marine, grønn teknologi og diverse industrier, hvor vi ser vi kan tilby totale og kostnadseffektive løsninger utover det vanlige.

Arbeidsoppgavene vil bestå av å ta stort ansvar og utstrakt kontakt med kundene, samt å arbeide med våre leverandører og utenlandskontorer. Dette innebærer relasjonsbygging og det å utvikle smarte løsninger som er tilpasset krevende kunder. Våre mennesker er ikke redde for å ta utfordringer og være operasjonelt meget «hands on».

Vi ønsker fortrinnsvis en medarbeider med erfaring fra logistikkbransjen, og helst med bred erfaring innen fly, sjø og biltransport, og gjerne med kompetanse innen prosjektlogistikk. Vi krever gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig, både i norsk og engelsk, samt erfaring med MS Office pakken. Det er viktig at du er ansvarsbevisst, serviceorientert og liker å arbeide i team.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Stig Sandum: +47 928 87 922

 

Skriftlig søknad sendes til nedenfor adresse innen 10 Mars 2019

Altus Norway AS, Vanemveien 1, 1599 Moss

 

Alternativt på mail til: stig.sandum@altusnorway.com

Integrated Logistics Solutions
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 Altus Norway AS, Vanemveien 1, 1599 Moss.Tlf: +47 40 00 79 44, Email: post@altusnorway.com